Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT)

In het Cultuurhuis in Woudenberg is een vestiging van het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) te vinden. U vindt ons direct bij de ingang van het Cultuurhuis, bij de centrale balie. Vanaf deze plek informeren wij u graag over de activiteiten in Woudenberg en omgeving en in het Cultuurhuis.

Centrale balie VVV

Cadeaubonnen

Op zoek naar een cadeau maar nog niet kunnen kiezen? Bij de infobalie vindt u een ruime keuze aan cadeaubonnen met fraaie verpakkingen. Wilt u voor uw medewerkers of relaties meerdere cadeaubonnen tegelijk kopen, dan is bestellen en al ingepakt ophalen ook mogelijk. Vraag bij onze balie naar de mogelijkheden. Al uw aankopen kunt u alleen uw pinpas betalen.

Met een cadeaubon kan de ontvanger zelf een cadeau uitkiezen. Geef een heerlijk diner cadeau in een sfeervol restaurant naar keuze met de Nationale Dinercheque. In onze cadeaubonnenwinkel kunt u ook de Nationale Bioscoopbon kopen, die leuk te verpakken is in een filmblik.

Met de PODIUM Cadeaukaart kunt u kaartjes kopen bij theater, concert of festival voor alle podiumkunsten, of het nu gaat om toneel, cabaret, dans, pop of opera. Het voordeel van de PODIUM Cadeaukaart is dat de koper zelf de waarde kan bepalen van deze kaart.

Fiets- en wandelroutes en –kaarten

Naast de VVV fiets- en wandelroutes in de directe omgeving van Woudenberg, verkopen wij ook folders van diverse klompenpaden in de regio en hebben wij informatie over verschillende toeristische activiteiten in de omgeving.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur. 

Meer informatie van het RBT verkooppunt vindt u op: www.opdeheuvelrug.nl.

Cultuurhuis voorkant