Verhuur

Ruimtes huren in het Cultuurhuis?

Cultuurhuis Woudenberg is een modern ingerichte en breed toegankelijke locatie die gunstig gelegen is in het centrum van Woudenberg. Het is een ontmoetingsplaats voor culturele en sociale activiteiten en inspirerende bijeenkomsten.
Er zijn diverse mogelijkheden voor de ruimtes die u in het Cultuurhuis kunt huren, eenmalig of op meer structurele basis.

Het Huiskamercafé

Deze open en toegankelijke multifunctionele ruimte is standaard ingericht met een grote leestafel, gezellige zitjes en enkele zitbanken. Het leescafé is geschikt voor presentaties, filmvertoningen, concertjes, lezingen, kleine theatervoorstellingen, literaire avonden, workshops, verenigingsavond of ontmoetingsactiviteiten.  
Afhankelijk van de activiteit zijn er allerlei mogelijkheden qua opstelling. De inrichting bepaalt de capaciteit (richtlijn maximaal 80 personen). Er is onder andere een filmscherm en beamer aanwezig en een uitgiftepunt voor koffie/thee/drankjes.

Leescafé

De Vergaderruimte

Deze ruimte is eveneens multifunctioneel, rustig gelegen neutraal ingerichte ruimte die zowel voor vergaderingen als workshops, cursussen, trainingen of presentaties geschikt is. Afhankelijk van de opstelling en activiteit is er ruimte voor maximaal 35 personen.

Verenigingen, instellingen, particulieren, organisaties uit Woudenberg en daarbuiten kunnen tegen een redelijke huurprijs gebruik maken van de ruimtes. De activiteiten van huurders moeten aansluiten bij het karakter van het Cultuurhuis en een cultureel, informatief of maatschappelijk karakter hebben.

Wij denken graag mee over de mogelijkheden om uw activiteit of bijeenkomst tot een succes te maken.

Studiecentrum

De Voorkamer

De Voorkamer is per half uur TE HUUR voor verschillende doeleinden.
Het kan gebruikt worden als werkplek, voor overleggen en vergaderingen, als spreekkamer of voor kleine activiteiten. U kunt uw verzoek tot gebruik bespreken bij de informatiebalie van het Cultuurhuis.

Contact

Voor de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid van de ruimtes kunt u, geheel vrijblijvend, contact opnemen met de programma-coördinator. Stuur uw e-mail naar: programmacoordinator@cultuurhuiswoudenberg.nl

Leescafé