Verhuur

Ruimtes huren in het Cultuurhuis?

Cultuurhuis Woudenberg is een modern ingerichte en breed toegankelijke locatie die gunstig gelegen is in het centrum van Woudenberg. Het is een ontmoetingsplaats voor culturele en sociale activiteiten en inspirerende bijeenkomsten.
Er zijn diverse mogelijkheden voor de ruimtes die u in het Cultuurhuis kunt huren, eenmalig of op meer structurele basis.

Het Huiskamercafé

Deze open en toegankelijke multifunctionele ruimte is standaard ingericht met een grote leestafel, gezellige zitjes en enkele zitbanken. Het leescafé is geschikt voor presentaties, filmvertoningen, concertjes, lezingen, kleine theatervoorstellingen, literaire avonden, workshops, verenigingsavond of ontmoetingsactiviteiten.  
Afhankelijk van de activiteit zijn er allerlei mogelijkheden qua opstelling. De inrichting bepaalt de capaciteit (richtlijn maximaal 80 personen). Er is onder andere een filmscherm en beamer aanwezig en een uitgiftepunt voor koffie/thee/drankjes.

Leescafé

De Voorkamer

De Voorkamer is per half uur te huur voor verschillende doeleinden.
Het kan gebruikt worden als werkplek, voor overleggen en vergaderingen, als spreekkamer of voor kleine activiteiten. U kunt uw verzoek tot gebruik bespreken bij de informatiebalie van het Cultuurhuis.

Contact

Voor de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid van de ruimtes kunt u, geheel vrijblijvend, contact opnemen met de programma-coördinator. Stuur uw e-mail naar: programmacoordinator(A)cultuurhuiswoudenberg(P)nl

Leescafé