Rabobank

Logo Rabobank
Onze dienstverlening in Woudenberg wijzigt per 1 augustus 2021. Aanleiding hiervoor is dat steeds meer klanten het gemak van de Rabo App of videogesprekken ontdekken, waardoor het kantoorbezoek in Woudenberg sterk is afgenomen. In de nieuwe situatie blijft de Rabobank vertrouwd dichtbij via online klantcontact 24 uur per dag, de Mobiele Bankservice aan huis én via ons kantoor in Barneveld. We onderzoeken verder de mogelijkheid voor een Rabo Hypotheek Adviespunt in Woudenberg. Ook blijft de Rabobank actief samenwerken met de partners in het Cultuurhuis om bij te dragen aan de maatschappelijke doelstellingen in Woudenberg, zoals een duurzame samenleving.
 

Rabobank bereikbaar op kantoor Barneveld
Rabobank blijft dichtbij in Barneveld. U bent van harte welkom op ons kantoor aan Torenplein 2 voor uw dagelijks bankzaken en (op afspraak) voor advies. Wij zijn hier geopend op maandag van 10.00 – 17.00 uur. En van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.
 
Daar waar de klant is
We ontmoeten u graag waar en wanneer het u uitkomt. Het aantal videogesprekken is enorm toegenomen het laatste jaar. Iedereen kent inmiddels de beelden van mensen die heerlijk thuis achter hun beeldscherm met een medewerker videobellen. Uiteraard is dit ook bij ons mogelijk. Bel (088) 722 66 00.
 
Mobiele Bankservice
Als u wat meer op leeftijd bent, tijdelijk minder mobiel door ziekte of een beperking heeft dan bieden we als coöperatieve bank speciale ondersteuning. Dat doen we met de Mobiele Bankservice. Onze mobiele medewerker Dagelijkse Bankzaken bezoekt u in uw eigen vertrouwde omgeving en biedt praktische hulp. Pascal Timmerman is één van de mobiele medewerkers van Rabobank Gelderse Vallei. “Ik help klanten bij het regelen van een volmacht, het wijzigen van een betaalpakket of geef uitleg over het online regelen van bankzaken. Dit gebeurt bij hen thuis tenzij een andere locatie beter past. Het is niet mogelijk om contant geld op te nemen of te storten.” Zo helpen we elke klant op een manier die het beste bij hem of haar past. De Mobiele Bankservice is uiteraard alleen beschikbaar wanneer de coronamaatregelen dit toelaten.

Een Rabo Hypotheek Adviespunt
Naast de Mobiele Bankenservice onderzoeken we dit jaar flexibele vormen van klantbediening in Woudenberg zoals bijvoorbeeld een Rabo Hypotheek Adviespunt. “Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld een spreekkamer die we huren op een locatie in Woudenberg of omgeving’, aldus Erik Valster, financieel adviseur Rabobank. “Een prettige ruimte waar we samen ongestoord een persoonlijk hypotheekgesprek kunnen voeren”.

Contant geld storten of opnemen
Voor contant geld kunt u terecht bij de automaten van Geldmaat. Het aantal groeit snel, er is er altijd eentje in de buurt. Locaties en openingstijden vindt u op www.locatiewijzer.geldmaat.nl en hoe de automaten werken op www.geldmaat.nl.
Vindt u het lastig om biljetten op te nemen of te storten? Dan kunt u gebruik maken van de dienst geldmaat plus assistentie in een geselecteerd aantal winkels van Primera, Bruna en The Readshop. U herkent deze winkels aan de sticker: 'geldmaat plus assistentie' op de winkeldeur of de etalage. In Woudenberg is assistentie mogelijk bij Van Lunteren Boek & Buro. De medewerkers van Van Lunteren Boek & Buro helpen u graag.


Tot 1 augustus geldt het volgende:

Welkom op ons kantoor aan de Dorpsstraat in Woudenberg!

Dit kantoor met voor u bekende gezichten maakt onderdeel uit van Cultuurhuis Woudenberg. U bent hier van harte welkom met al uw vragen over uw dagelijkse bankzaken.

Geld pinnen en geld storten

U kunt 24 uur per dag geld pinnen. Tevens kunt u als particulier en als zakelijke relatie uw geld storten. Er is een sealbagautomaat en een stortautomaat aanwezig.

Adviesgesprek

U kunt een afspraak maken voor een maximaal te lenen bedrag, voor advies over het starten van een eigen bedrijf of bijvoorbeeld voor advies over uw verzekeringen.
Als zakelijke relatie, agrarische ondernemer en/of als Private Banking relatie heeft u uiteraard uw vaste accountmanager. Deze komt op afspraak bij u thuis of op uw kantoor.

Openingstijden

De openingstijden van dit kantoor zijn:
maandag 13.00 – 17.00 uur
dinsdag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Onze telefonisch adviseurs zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08.00 - 20.00 uur op de onderstaande telefoonnummers:

Rabo Klantenservice (0342) 342 342
Bedrijvendesk (0342) 342 200

Website

Neem ook eens een kijkje op onze website! Hier vindt u de meest actuele informatie, klant- en ledenactiviteiten én onze nieuwsberichten.

Rabobank Gelderse Vallei

Graag tot ziens!

woudenberg cultuurhuis rabobank