Rabobank

Logo Rabobank

Welkom op ons kantoor aan de Dorpsstraat in Woudenberg!

Dit kantoor met voor u bekende gezichten maakt onderdeel uit van Cultuurhuis Woudenberg. U bent hier van harte welkom met al uw vragen over uw dagelijkse bankzaken.

Geld pinnen en geld storten

U kunt 24 uur per dag geld pinnen. Tevens kunt u als particulier en als zakelijke relatie uw geld storten. Er is een sealbagautomaat en een stortautomaat aanwezig.

Adviesgesprek

U kunt een afspraak maken voor een maximaal te lenen bedrag, voor advies over het starten van een eigen bedrijf of bijvoorbeeld voor advies over uw verzekeringen.
Als zakelijke relatie, agrarische ondernemer en/of als Private Banking relatie heeft u uiteraard uw vaste accountmanager. Deze komt op afspraak bij u thuis of op uw kantoor.

Openingstijden

De openingstijden van dit kantoor zijn:
maandag 13.00 – 17.00 uur
dinsdag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Onze telefonisch adviseurs zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08.00 - 20.00 uur op de onderstaande telefoonnummers:

Rabo Klantenservice (0342) 342 342
Bedrijvendesk (0342) 342 200

Website

Neem ook eens een kijkje op onze website! Hier vindt u de meest actuele informatie, klant- en ledenactiviteiten én onze nieuwsberichten.

Rabobank Gelderse Vallei

Graag tot ziens!

woudenberg cultuurhuis rabobank