Jeugd-Punt jongerenwerk

JEUGD-PUNT: IS VERHUIST NAAR DE CAMP

 

Jeugd-Punt verzorgt het jongerenwerk in Woudenberg voor jongeren tussen de 12 en 23 jaar.  
Wij geloven in de kracht van jongeren. Jij ook? U ook?

In de gemeente Woudenberg zetten de jongerenwerkers Reinier van Santen en Anouk Koster zich in voor:
-    Ambulant en vindplaats gericht werken
‘Daar zijn waar de jongeren zijn.’ We bezoeken de jongeren, met name op straat. We gaan naast hen staan, luisteren naar wat ze te vertellen hebben en willen ondersteunen/voorzien in hun behoefte.
-    Coaching
Wil jij je verhaal kwijt of heb je ergens hulp bij nodig? Graag gaan we met jou in gesprek of ondernemen een activiteit. We zoeken de uitdaging met je op.
-    Coachingsproject ‘’All-stars’’
Met een kleine groep jongeren ondernemen we activiteiten. De initiatieven voor de activiteiten liggen ten dele bij de groep. Naast dat het leuke en uitdagende activiteiten zijn, kom je meer te weten over jezelf en de ander.
-    Talentontwikkeling
Graag springen we in bij initiatieven uit het dorp of  van jongeren. Heb je een idee wat je graag zou uitvoeren? Deel het met ons.

Reinier van Santen                     Anouk Koster
RvS(A)jeugd-punt(P)nl                    ak(A)jeugd-punt(P)nl
06-1272 1934                              06-12895434


IN HET KORT’ / EXTRA
ANOUK KOSTER
Mijn naam is Anouk Koster. Ik werk sinds juli met Reinier samen voor Jeugd-Punt. Hiervoor werkte ik bij het jongerenwerk in Putten en heb ik mijn studie Culturele & Maatschappelijke Vorming in Utrecht afgerond. Ik ben 23 jaar oud en woon in Utrecht. Ik ben rustig, tegelijkertijd beweeglijk en avontuurlijk, nieuwsgierig en heb veel ideeën. Ik zet een ander graag in de spotlights en denk dat dit werk daarom bij mij past. Ik denk dat ik, doordat ik jong ben, de jongeren (in ieder geval een beetje) kan begrijpen.

REINIER VAN SANTEN
Mijn naam is Reinier van Santen, woonachtig in Woudenberg en jongerenwerker in mijn woonplaats. Sinds september 2017 doe ik dit werk. Hiervoor heb ik negen jaar gewerkt als VMBO-docent op verschillende VMBO scholen. Doordat ik het werken met jongeren leuk, veelzijdig en uitdagend vind haal ik veel vreugde uit het dagelijkse contact met deze jongeren.  Een stukje ‘meelopen’ en ze toerusten met handvatten, zodat ze zelf meer bewust de wereld instappen is voor mij een belangrijk aspect in mijn werk. Ik ben 35 jaar, getrouwd en heb twee kinderen: een zoon van negen maanden en een dochter van bijna drie jaar. Ik ben groot sportliefhebber van Survivalrun en natuurliefhebber.

‘’Dit werk is als het planten van zaadjes. Je ziet niet direct altijd het gevolg, dat moet groeien. Er gebeurt altijd wat, daar ben ik zeker van.’’ ‘’Wat ik graag wil doen?’’ ‘’De jongeren groot en sterk maken.’’ – R. van Santen