Filmhuis Woudenberg: Stan en Ollie

Filmhuis Woudenberg: do 14 november 2019

In de gezellige huiskamer van het Cultuurhuis, vertoont Filmhuis Woudenberg op donderdag 14 november de film Stan en Ollie.

Cast: Steve Coogan (Stan Laurel) en John C. Reilly (Oliver Hardy)

Stan en Ollie, beter bekend als Laurel en Hardy, zijn het grootste komische duo dat Hollywood ooit gekend heeft. Met een gouden tijdperk op zak, besluit het duo jaren later hun triomfantelijke afscheidstournee te plannen in Groot-Brittannië en Ierland. Ondanks de druk die op hen ligt wegens een hectisch schema weten ze met de steun van hun echtgenotes hun status veilig te stellen. De hoofdrolspelers, met ook nog eens verbluffende gelijkenissen (zelfs hun stemmen) acteren ook nog eens geweldig, vooral Steve Coogan, tot in de finesses aldoor de persoon van Stan Laurel. Een fijne Laurel & Hardy ervaring, gemaakt met respect voor deze twee ikonen van de slapstick en de humor. Deze film is een hulde aan dit komisch duo die na al die jaren nog steeds laten lachen met hun tics, onnozelheden, mimiek en hilarische situaties.

Kom ook naar onze filmavond en ontmoet andere enthousiaste filmliefhebbers. Wij raden u aan om vooraf te reserveren. Dit kan via de balie van het Cultuurhuis, telefoon 033-2863788 of door een berichtje te sturen naar filmhuiscultuurhuiswoudenberg(A)gmail(P)com

De aanvang is 20.15 uur. De zaal gaat open om 19.45 uur. Een kaartje kost € 6,- (contant op de avond zelf). Na afloop van de film is er tijd om nog even na te praten onder het genot van een drankje.

Heel graag tot ziens!

Filmhuis Woudenberg
Annemieke, Heleen, Letty, Meino en Rien