Filmhuis Woudenberg: Fisherman's Friends One and All

Filmhuis Woudenberg: do 16 mei 2024

In de gezellige huiskamer van het Cultuurhuis, vertoontFilmhuis Woudenberg op donderdag 16 mei Fisherman’s Friends One and All.

Vervolgop de succesvolle biografie van een groep vissers uit een dorpje in Cornwalldat internationale faam vergaarde met de vertolking van oude zeemansliederen.

Jim[James Purefoy] reageert zijn verdriet over de dood van zijn vader Jago [DavidHayman], één van de oprichter van Fisherman’s Friends, af tijdens een optredendat in feite een auditie is voor een platenmaatschappij.

Metzijn onbeschofte gedrag kan de groep fluiten naar een vervolg op hunsuccesvolle debuutalbum en kunnen ze hun droom om op te treden op GlastonburyMusic Festival wel op hun buik schrijven. Dan verschijnt Aubrey Flynn [ImeldaMay], een gevallen rockster met een alcoholprobleem ten tonele.

Eenluchtig verhaal dat wordt opgeleukt door de intermezzo’s waarin de mannen doenwaar ze duidelijk het beste in zijn: zeemansliederen zingen.

Komook naar onze filmavond en ontmoet andere enthousiaste filmliefhebbers. U kuntalleen per mail reserveren. Stuur een bericht met naam en aantal personen naar filmhuiscultuurhuiswoudenberg(A)gmail(P)com

De aanvang is 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.30uur. Een kaartje kost € 8,- (inclusief koffie/thee) en kan alleen per PINbetaald worden.

 Heelgraag tot ziens!

FilmhuisWoudenberg

Annemieke,Heleen, Letty en Meino