Filmhuis Woudenberg: Finding Your Feet

Filmhuis Woudenberg: do 11 april 2024

In de gezellige huiskamer van het Cultuurhuis, vertoont Filmhuis Woudenberg op donderdag 11 april Finding your Feet.

Wanneer 'Lady' Sandra door haar deftige man wordt ingeruild voor een nieuwer model, moet ze intrekken bij haar ietwat armoedige zus. Tussen het 'gewone volk'. In eerste instantie zorgt het voor een hoop gezeur en aanstellerij, maar eenmaal uit de ontkenningsfase omarmt Sandra haar nieuwe omgeving en de bijkomende vrijheid. Ze gaat op zoek naar betekenis in haar leven, herontdekt hobby's uit haar jeugd en vindt nieuwe liefde in haar behoorlijk verlate puberteit.
 
Het is een charmant avontuur, voornamelijk dankzij het charisma van Celia Imrie en Timothy Spall, die in zowel humor als drama wat diepgang met zich meebrengen. Zus Bif is met haar bohemiaanse trekjes een uitstekende tegenpool voor de vastgeroeste Sandra en Charlie worstelt net als Sandra met het beëindigen van een lange relatie.
 
Beiden stellen de norse dame in staat om zichzelf opnieuw uit te vinden, of dat nu komt door een flashmobs in hartje Londen of een rebelse joyride.

Deze romantische komedie laat zien dat het leven echt niet ophoudt na je 60ste.

Kom ook naar onze filmavond en ontmoet andere enthousiaste filmliefhebbers. U kunt alleen per mail reserveren. Stuur een bericht met naam en aantal personen naar filmhuiscultuurhuiswoudenberg(A)gmail(P)com

De aanvang is 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur. Een kaartje kost € 8,- (inclusief koffie/thee) en kan alleen per PIN betaald worden.

Heel graag tot ziens!

Filmhuis Woudenberg
Annemieke, Heleen, Letty en Meino