Filmhuis Woudenberg: Bon Dieu 1 en 2

Filmhuis Woudenberg: do 12 december 2019

In de gezellige huiskamer van het Cultuurhuis, vertoont Filmhuis Woudenberg op donderdag 12 december de films Bon Dieu 1 en 2. Voor een heerlijk leuke franse filmavond.


BON DIEU 1 (93 min.) EN BON DIEU 2 (99 min) Komedie
Regisseur: Philippe de Chauveron
Zelfde acteurs/cast in Bon Dieu 1 en 2

In 2014 hebben wij met groot succes Bon Dieu 1 gedraaid. Herinnert u zich nog het katholieke gezin van vader Claude en moeder Marie en hun vier prachtige dochters? De familie Verneuil dus. Een beetje conservatief maar wel ruimdenkend vinden ze zelf. Prachtig landhuis, pais en vree totdat drie van de vier dochters opeens met niet katholieke mannen, maar mannen van een ander geloof en cultuur aan komen waaien. Paniek alom. In film 2 wordt de familie met nieuwe beproevingen en pittige verrassingen geconfronteerd als hun schoonzonen met vrouwen en kinderen Frankrijk willen verlaten. Dat zal Claude en Marie Verneuil niet gebeuren!

Bon Dieu 1 om de herinneringen weer op te halen en te actualiseren zodat we bij de Bon Dieu 2, weer helemaal paraat zijn om de laatste familieperikelen mee te maken. Twee gezellige films. Pure ontspanning met deze  feel good films. Veel plezier. Amusez-vous et bienvenue.

Kom ook naar onze filmavond en ontmoet andere enthousiaste filmliefhebbers. Wij raden u aan om vooraf te reserveren. Dit kan via de balie van het Cultuurhuis, telefoon 033-2863788 of door een berichtje te sturen naar filmhuiscultuurhuiswoudenberg(A)gmail(P)com

De aanvang is 19.00 uur. De zaal gaat open om 18.30 uur. Een kaartje kost € 10,- (contant op de avond zelf). In de pauze rond 20.45 uur krijgt u een hapje en een drankje.

Heel graag tot ziens!

Filmhuis Woudenberg
Annemieke, Heleen, Letty, Meino en Rien