Filmhuis: The Greatest Showman

Filmhuis Woudenberg: do 13 december 2018

Het Filmhuis Woudenberg vertoont op donderdag 13 december om 20.15 uur THE GREATEST SHOWMAN, met onder andere Hugh Jackman, Zac Efron en Michelle Williams.

The Greatest Showman is een Amerikaanse biografische musicalfilm, gebaseerd op het leven van circuspionier P.T.Barnum (Hugh Jackman).Het is het verhaal van de underdog die met niets begon en spektakel wist te creëren wat de basis legde voor de showbusiness zoals we die nu kennen. Het verhaal speelt zich af in de 19e eeuw. Barnum is een armoedige werknemer die ontslagen wordt. Hij koopt een oud vervallen theater en maakt er een soort rariteitenkabinet van met allerhande 'buitenbeentjes' als onderdeel van de show. Het 'volk' krijgt hij binnen maar de elite te interesseren maakt pas alles volmaakt. Denkt hij.
Barnum is een visionair met wilde, uitbundige ideeën en dat is ook precies de energie die de dans en muziek uitstraalt. Bijzonder, maar een heerlijk avondje. vol vermaak en enthousiasme dat van het scherm afspat.

Aanvang: 20.15 uur. Een kaartje kost € 6,- (inclusief koffie/thee) en is verkrijgbaar op de avond zelf, of vooraf te reserveren via de balie van het Cultuurhuis of door een berichtje te sturen naar filmhuiscultuurhuiswoudenberg(A)gmail(P)com