Filmhuis: Sorry We Missed You

Filmhuis Woudenberg: donderdag 11 november

In de gezellige huiskamer van het Cultuurhuis, vertoont Filmhuis Woudenberg op donderdag 11 november een Ken Loach film Sorry We Missed You.

Sinds de financiële crash in 2008 worstelt het gezin Turner met geldproblemen. In de hoop de eindjes aan elkaar te kunnen knopen koopt Ricky, de patriarch van het gezin, een nieuw voertuig om een leverdienst te kunnen uitbouwen. Intussen levert ook zijn vrouw Abbie hard werk als verzorgster. De familieleden weten wat ze aan elkaar hebben, maar de uitdagingen waarvoor ze staan zullen gevolgen hebben voor hun hechte band.

Ken Loach is een van de weinige regisseurs die sociale en maatschappelijke thema’s zo goed kan verfilmen. Een film tegen de aanklacht van flexwerken, maar ook een film die hartverwarmende momenten kent en met uiteraard engelse humor.

Kom ook naar onze filmavond en ontmoet andere enthousiaste filmliefhebbers. U kunt alleen per mail reserveren. Stuur een bericht met naam en aantal personen naar filmhuiscultuurhuiswoudenberg(A)gmail(P)com

De aanvang is 20.15 uur. De zaal gaat open om 20.00 uur. Een kaartje kost € 6,- (contant op de avond zelf). 

Heel graag tot ziens!

Filmhuis Woudenberg

Annemieke, Heleen, Letty en Meino