Filmhuis: Downton Abbey

Filmhuis Woudenberg: do 12 maart 2020

In de gezellige huiskamer van het Cultuurhuis, vertoont Filmhuis Woudenberg op donderdag 12 maart de heerlijk op en top Britse film Downton Abbey. 

Een prachtige filmbewerking op het onvolprezen succes van de gelauwerde televisieserie, overladen met Emmy’s en Golden Globes.

Downton Abbey krijgt koninklijk bezoek. De koning nodigt zichzelf en zijn gevolg uit voor een logeerpartijtje inclusief lunch, militaire parade en diner. De adellijke familie Crawley haalt letterlijk alles uit de kast om van dit bezoek een succes te maken. Het tafelzilver is als eerste aan de beurt. Het keukenpersoneel en bedienden worden door de snobistische huishouding van de koning in hun eigen keuken opzij gezet. Een revolte wordt voorbereid. De onderkoelde humor en snibbige opmerkingen zorgen er mede voor dat problemen die geen problemen zijn met Engelse charme worden opgelost.

Prachtige kostuums ondersteunen een heerlijk vervolg op de TV-serie.

Kom ook naar onze filmavond en ontmoet andere enthousiaste filmliefhebbers. Wij raden u aan om vooraf te reserveren. Dit kan via de balie van het Cultuurhuis, telefoon 033-2863788 of door een berichtje te sturen naar filmhuiscultuurhuiswoudenberg(A)gmail(P)com

De aanvang is 20.15 uur. De zaal gaat open om 19.45 uur. Een kaartje kost € 6,- (contant op de avond zelf).Na afloop van de film is er tijd om nog even na te praten onder het genot van een drankje.

Heel graag tot ziens!

Filmhuis Woudenberg

Annemieke, Heleen, Letty, Meino en Rien