Wintermarkt Hip & Handgemaakt

Cultuurhuis Woudenberg: vr 22 november 2019
Wintermarkt in Cultuurhuis Woudenberg.
 
Op vrijdag 22 november is de Wintermarkt in hetCultuurhuis, de Huiskamer van Woudenberg. Wilt u in winterse sferen komen vanSinterklaas en Kerst door handgemaakte cadeaus en warme ontmoetingen? Dan bentu van harte welkom van 15.00 tot 20.00 uur.
Tijdens de Wintermarkt zijn er bijzondere producten van de makers van Hip &Handgemaakt te koop. Hét `winkeltje` in het Cultuurhuis dat iedere maand eenwisselend aanbod van verrassende producten laat zien. Dit keer pakken de creatieveWoudenbergers uit met extra veel feestelijke cadeaus voor jong en ouder voorbijvoorbeeld in de schoen of onder de kerstboom. De wintermarkt wordt s`middagsvan 15.30 tot 17.30 uur muzikaal omlijst door accordeoniste Erna Gerritsen. Zijspeelt, in Barneveldse klederdracht, muziek in sinterklaas- en kerstsferen. HetHuiskamercafé is open en Oud Woudenberg staat ook op de markt.
Zoals iedere vrijdag zijn de bibliotheek, de informatiebalie en Oud Woudenberggeopend en kunt u de lopende expositie `Passie` van An Hong van De Kunstberg
bezoeken. Onderhet genot van heerlijk geurende chocomelk, kunt u anderen ontmoeten, mooie decemberinkopendoen én alvast vooruitkijken naar de feestdagen.  
De toegang van de Wintermarkt is gratis. Locatie: Cultuurhuis, Dorpsstraat 40Woudenberg.