Lezing Karin Luiten - Koken zonder pakjes en zakjes i.h.k.v. Gezond en met aandacht leven

Cultuurhuis Woudenberg: di 23 januari 2018

Gezond leven is belangrijk. Om mensen in Woudenberg en omgeving te inspireren en stimuleren gezond en met aandacht te leven, bieden we in het Cultuurhuis Woudenberg een programma voor verschillende doelgroepen onder de noemer Gezond en met aandacht leven. De Bibliotheek heeft een boeiende lezingenreeks georganiseerd  waarin allerlei geluiden omtrent gezonde voeding aan bod komen.

Lezing Karin Luiten - Koken zonder pakjes en zakjes.

Zeg je Karin Luiten (Kokenmet Karin), dan zeg je pakjes & zakjes. Al jaren voert Karin strijd tegen het gebruik van onzinproducten in de keuken. Steeds meer mensen moeten smakelijk lachen om de rare fratsen van de voedselindustrie. Jazeker, koken zonder pakjes en zakjes is een trend die blijft. Daarover gaat Karin ons deze avond alles vertellen en laten proeven. De hapjes worden gemaakt door Trijn, dekok van het wekelijkse Lunch-Cult-Uurtje. 

Karin Luiten is culinairjournalist en kookboekenschrijfster. Zij heeft intussen zes culinairescheurkalenders en twaalf kookboeken op haar naam staan, waarvan de bestsellers Zonder pakjes en zakjes het meest bekend zijn. Elke zaterdag schrijft zij in dagblad Trouw.

Entree: € 6,50.

Andere lezingen in deze serie: 
-Dinsdag 13 februari: Rosanne Hertzberger met de lezing Ode aan de E-nummers

-Dinsdag 6maart: Ella Halma met de lezing Geneeskrachtige kruiden en eetbare planten.

Bent u van plan om alle drie de lezingen te bezoeken, dan kunt u gebruik maken van een passe-partout voor € 15,00. U bespaart dan € 4,50. Opgeven kan via www.bibliotheekeemland.nl of aan de balie van het Cultuurhuis.

Naast de lezingenreeks wordt er i.h.k.v. Gezond en met aandacht leven een wekelijkse cursus Stoelyoga aangeboden en een korte cursus Hechting met het (on)geboren kind.