Huiskamerparty

Cultuurhuis Woudenberg: vr 5 november 2021

Gezellige Huiskamerparty in Cultuurhuis.  

Op vrijdagavond 5 november is iedereen in Woudenberg uitgenodigd op de gratis Huiskamerparty in het Cultuurhuis. Kom voor inspiratie, verwen je smaakpapillen en laat je informeren. En heb een gezellige avond met je vrienden, vriendinnen, familie of buren. Vanaf 18.00 uur is de markt met een gevarieerd aanbod aan producten en diensten. Wie staan er op de markt? Jemako met schoonmaakspullen. TUI at home inspireert over reizen, goudsmederij Karin verkoopt mooie sieraden,
Hip en handgemaakt met creatieve producten, Welvaere met zelfgemaakte tassen, de Wereldwinkel met mooie en goede fairtrade producten, lekker eten van Senangfood, handige spullen van Tupperware, Wombargse stroopwafelbackery, kaarsen van Reinaerde, Optidee met slaap- en schoonmaaktextiel, Oud Woudenberg met Woudenbergse producten. Er is veel tweede kans kleding en groene plantjes en stekjes markt. Je kunt meedoen aan een workshop stenen stippen, er is een verloting met leuke prijsjes, en natuurlijk lekkere koffie en drankjes van het Huiskamercafé.  
Na een gezellige Ladiesnight in 2019, is er nu een Huiskamerparty. Niet alleen voor vrouwen dus maar voor iedereen.

Praktische informatie: van 18.00 tot 22.00 uur. Gratis toegang. Neem wel je coronatoegangsbewijs of herstelbewijs of negatieve testuitslag mee. Cultuurhuis, dé Huiskamer van Woudenberg, Dorpsstraat 40, Woudenberg. Vooraf reserveren info(A)cultuurhuiswoudenberg(P)nl. www.cultuurhuiswoudenberg.nl.